Stiltips för män - Vilken klocka passar dig?

Stiltips för män - Vilken klocka passar dig?
Skickad av: Åkströms/O. Publicerad: 2019-01-16 Antal ggr läst: 185

Att välja rätt accessoarer kan ta din outfit till en helt annan nivå, från 0 till 100. Vi vet att accessoarer är det som komplimenterar en stil och visar att du har tagit din tid att få din stil att se bra ut, istället för att bara slänga ihop vad som helst. 

En sak som är säkert är att klockor kommer alltid var stilfulla. Att bära en klocka är ett sätt att uttrycka sig på. Stilen på klockan som du har på din handled säga mycket om din livsstil. Det är en av de sakerna som kan vara väsentligt att tänka på när du väljer en klocka. Vissa vill enbart ha en klocka, en högkvalitativ klocka som de kan använda vid alla tillfällen. Andra föredrar att ha fler valmöjligheter och variation och därmed äger flera olika klockor som de kan skifta mellan varje dag.

Det finns många män som inte känner sig bekväma med att bära smycken och accessoarer därför är en klocka ett säkert tips. Om du är en av dem männen som vill testa att bära en klocka eller inte vet hur du ska matcha din klocka så är vi på Åkströms här för att hjälpa dig.


Orient FAA02002D9

Är du en man som är intresserad av hantverket i en klocka och inte vill byta batteri så är den här automatiska klockan från Orient perfekt för dig. En klocka som är lite sportigare och tuffare till utseendet.

Burberry BU10004

Är du efter något stilrent och moderiktigt då har vi denna schysta klocka från Burberry. Titta bara på urtavlan! 

Armani (Emporio) AR2460

En av våra storsäljare och vi förstår varför. En klocka som passar till män i olika åldrar och flera olika stilar, från tufft och layback till dressad och sofistikerad.

Gant W71003

Klockan som är gjord för en riktig gentleman. Med klass och elegans så kommer du bli beundrad vid varje familjemiddag och jobbmöte med denna Gant-klocka.

Armani (Emporio) AR1648

Anammar du en lite mer avslappnad stil? Denna modell känns helrätt med sin unika design.

Armani (Emporio) AR5857

Att bära en en guldklocka är ett säkert kort för att väcka uppmärksamhet och visar att du inte är rädd för att visa hur stilmedveten du är.

Armani (Emporio) AR2461

Snyggt! Vi älskar kolsvart. Har du en tuff och döds-skön stil så är den här klockan från Armani med ett svart läderarmband prefekt för dig.

Tags: mode, stil, kläder, klockor, mänProdukten är slutsåld för tillfället. Fyll i e-post så får du ett meddelande när produkten finns på lager igen.