Prisvärda klockor som passar som studentpresent

Prisvärda klockor som passar som studentpresent
Skickad av: Åkströms/O. Publicerad: 2019-03-15 Antal ggr läst: 181

Även om studenten kan kännas långt bort kommer tiden bara att springa förbi och skolan är slut! För att undvika sista-minuten shopping har vi spanat in snygga klockor till studenten att klicka hem redan nu.

När man tar studenten önskar man sig oftast saker som man vet att man kommer att använda i flera år framöver. Det är därför det kan vara ett ypperligt tillfälle att fått upp ögonen för klockor. Inte bara för att det är trendigt och snyggt utan också för att det är otroligt skönt att inte behöva ta upp mobilen varje gång man ska kika på klockan eller få panik om mobilen dör och man inte vet vad klockan är (händer oss hela tiden…)

Vi lever trots allt i ett samhälle där vi är uppkopplade dygnet runt. Och de som inte bär en klocka på armen tar istället upp sin mobil varje gång de ska kolla klockan, vilket resulterar i att man även kollar alla notiser… Blicken går ofta till notiserna än klockan. Och ibland blir det till och med så att man tar upp mobilen för att kolla klockan men man fastnar på helt andra vägar och glömmer att kolla just klockan. Någon som känner igen sig? Vi blir liksom uppkopplade trots att syftet bara var att få veta tiden.

Summan av kardemumman, låt oss använda mer klockor! Vi på Åkströms rådiggar klockor, dels för att de känns lite exklusivare men också för att priset är vänligt för plånboken. Perfekt som studentpresent!

MESHARMBAND

   

ARMANI (EMPORIO) AR1955 DAMKLOCKA

GANT GTAD05700499I HERRKLOCKA

Meshband har blivit lite av den senaste trenden och det är enkelt att förstå varför. Meshklockor är i lika stor grad smycken som tidshållare. Ett meshband är en oerhört fin accessoar som både känns- och ser lyxig ut.  Mesharmbandet är gjort av många sammansatta metallänkar. Eftersom länkarna är mycket små blir bandet väldigt flexibelt och följsamt. Utöver det behöver man inte gå till en urmakare för att få armbandet justerat utan kan snabbt och enkelt göra det hemma.

BRITTISK STIL

  

BURBERRY BU10108 DAMKLOCKA

BURBERRY BU10004 HERRKLOCKA

Burberry tar tillvara den genuina brittiska stilen och förenar den innovativ design som snarare skapar trender än följer. 

VIT ELEGANS

  

TISSOT T035.617.11.031.00 HERRKLOCKA

MARC BY MARC JACOBS MBM3181 DAMKLOCKA

Att matcha silver och vitt är ett klassiskt knep för att uppnå sober elegans i ett nafs. Det går liksom inte att misslyckas. I vår är den här kombinationen dessutom hetare än någonsin.

MIDNATTSBLÅ URTAVLA

  

ARMANI (EMPORIO) AR5860 HERRKLOCKA

MICHAEL KORS MK6141 DAMKLOCKA

Kombinationen är otroligt fin och detaljerna i urtavlan gör de här till en ursnygg klocka som kommer se snygg ut på din handled och dessutom imponera på de flesta i din omgivning. Ett av dom bästa valen om du är ute efter en snygg klocka med blå urtavla.

GULD FEBER

  

TOMMY HILFIGER 1791390 HERRKLOCKA

MICHAEL KORS MK6119 DAMKLOCKA

Det viktigaste man ska tänka på när det gäller guld klockor är att välja en lite enklare klocka som har ett fåtal snygga detaljer, vilket oftast ser mer stiligt, snyggt och elegant ut.

AUTOMATISK & BATTERIFRI

  

ORIENT FER2E002W0 DAMKLOCKA

ORIENT FAA02002D9 HERRKLOCKA

Automatiska klockor har ett urverk utan batteri och vrider upp sig själv genom rörelse. Det enda du behöver göra är att ställa tiden (och eventuellt datum) korrekt och sedan sätta klockan på handleden. Om klockan legat orörd ett par dagar och stannat sätter du igång den genom att skruva ca. 20 varv på klockans krona. 

En automatisk klocka (i bra kvalitet) kan hålla en livstid om man servar klockan med några års intervaller. Ofta får man även se hur detta urverk jobbar på baksidan av ett automatiskt urverk. Otroligt fascinerande!

UNIKT LÄDERARMBAND

  

GANT GT025004 HERRKLOCKA

MICHAEL KORS MK2727 DAMKLOCKA

Armbandet kan många gånger vara minst lika vackert som uret. Gant har verkligen lyckats med ett riktigt snyggt flätat armband i precis rätt färgnyanser. Michael Kors piffar upp sin klocka med dekorativa blommor som gör klockan till något extra.

ROSÉ

  

GANT GTAD08400299I HERRKLOCKA

MICHAEL KORS MK3192 DAMKLOCKA

De senaste åren så har roséguldet varit på frammarsch när det gäller förlovningsringar,vigselringar men även klockor samt inom mode och inredning så har det synts till flitigt. Roséguld kallas ibland för rosa guld och ger en vacker färgbrytning på klockor av alla de slag.

Fördelarna med roséguld framför gult guld är att det är en mycket mjukare färg som smälter ihop med din outfit på ett helt annat sätt än det kraftigt kontrasterande gula guldet.

SVART

  

ARMANI (EMPORIO) AR1918 HERRKLOCKA

MICHAEL KORS MK6265 DAMKLOCKA

Skandinavisk stil är känt för sitt helsvarta signum. Vi älskar svarta klockor och en helsvart look, men det är ingen som säger att du inte kan ha/få en svart klocka på studenten. Vi älskar att bryta av vår stil och liva upp med vitt eller andra färger - tillsammans med en helsvart klocka skapar det en snygg kombination och kontrast.Tags: studenten, klockor, studentpresent, tipsProdukten är slutsåld för tillfället. Fyll i e-post så får du ett meddelande när produkten finns på lager igen.